RHYTHM OF THE DANCE (2015)

Campionii mondiali ai dansurilor irlandeze vin in primavara la Bucuresti!

 

     Pe 27 aprilie 2015, bucurestenii au ocazia sa vada live spectacolul Rhythm Of The Dance, oferit de Compania Nationala de Dansuri a Irlandei. Spectacolul se va desfasura la Teatrul National, in Sala Mare, si este organizat de Project Events. Acest spectacol va fi printre primele ce vor avea loc in noua Sala Mare, cea mai spatioasa sala a teatrului, cu o scena ce dispune de dotari de ultima ora!

 

     Rhythm Of The Dance este un poem epic, ce descrie calatoria celtilor de-a lungul timpului. Puterea dansului si a muzicii va purta spectatorii intr-o calatorie fascinanta, dezvaluindu-le peisaje si panorame superbe din Irlanda. Acest spectacol dovedeste prin povestea celtilor si a druizilor, ca oamenii isi pot fauri singuri destinul cand sunt uniti si au teluri comune, toate acestea fiind redate si ilustrate printr-un show in care arta dansului, maestria, imaginatia si talentul dansatorilor se imbina perfect cu cele mai performante tehnici de sunet si lumina. Echipa formata din trei tenori, un band de muzicieni traditionali, peste 20 de dansatori – campioni mondiali la dans irlandez, pregateste un spectacol fascinant, pe care l-au vizionat deja 5 milioane de persoane din peste 50 de tari! Spectacolul are o durata de aproximativ 2 ore si esteo incursiune in lumea dansurilor traditionale celtice, un liant ce uneste vechea arta celtica si arta contemporana cu cele mai moderne tehnici si efecte speciale.

 

     Inca de la infiintare, in 1999, protagonistii Rhythm of the Dance in frunte cu Mark C. Tynan - coregraful care a creat spectacole pentru celebrul Michael Flatley, au strans in jurul lor milioane de fani si au sustinut turnee pe tot mapamondul (Suedia, Belgia, Italia, Germania, Luxemburg, Austria, Turcia, India, Thailanda, Abu Dhabi, Australia, Norvegia, Danemarca, Olanda, Franta, Elvetia, Iugoslavia, Portugalia, Taiwan, Malayesia, SUA, Egipt, Polonia, Rusia, Ucraina, Lithuania, Grecia, China, Singapore, Dubai, Argentina, Siberia, etc..)!

 

    Rhythm Of The Dance este dovada ca talentul adaugat profesionalismului, valorii si tehnicii, genereaza un spectacol pe care oricine trebuie sa-l vada macar o data in viata!

 

Pentru reprezentatia de la ora 20.00 de la Bucuresti, biletele au urmatoarele preturi:

- 300 lei (Categoria VIP)

- 200 lei (Categoria 1)

- 100 lei (Categoria 2) SOLD OUT

 

     Biletele se gasesc din data de 4 Februarie 2015 in reteaua BILETOO, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Librarium si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte orase ale tarii se gaseste aici. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: www.BILETOO.ro si www.BILET.ro!

 

 

 

 

RHYTHM OF THE DANCE, turneu in Romania!

 

     Romanii din Constanta, Suceava, Iasi, Bucuresti, Brasov, Cluj si Timisoara se vor putea bucura in luna aprilie de un spectacol unic! Compania Nationala de Dansuri a Irlandei va prezenta spectacolul Rhythm Of The Dance in sapte orase din Romania, in perioada 24-30 aprilie 2015!

 

Programul turneului este urmatorul:

24 aprilie - Constanta - Casa de Cultura a Sindicatelor 

25 aprilie - Suceava - Casa de Cultura a Sindicatelor

26 aprilie - Iasi - Casa de Cultura a Studentilor

27 aprilie - Bucuresti - Teatrul National Bucuresti (2 reprezentatii)

28 aprilie - Brasov - Sala Patria

29 aprilie - Cluj - Casa de Cultura a Studentilor

30 aprilie - Timisoara - Opera Romana

 

     Biletele se gasesc in reteaua BILETOO, la magazinele Flanco si in Librariile Librarium. Lista magazinelor din alte orase ale tarii se gaseste aici. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: www.BILETOO.ro!

 

     ~~Turneul National „RHYTHM OF THE DANCE” va trece prin Constanta, Suceava, Iasi, Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara in perioada 24-30 Aprilie 2015.~~

 

 

 

 

UPDATE 7 Aprilie 2015:

La cererea publicului, o noua reprezentatie RHYTHM OF THE DANCE la Bucuresti, de la ora 17:00! 

                                        

     Campionii mondiali ai dansurilor irlandeze vor sustine, la cererea publicului bucurestean, nu una, ci doua reprezentatii ale impresionantului show ce va avea loc in capitala pe data de 27 Aprilie 2015, la Sala Mare a Teatrului National. Cele doua momente artistice vor putea fi urmarite de catre bucuresteni de la ora 17.00, respectiv 20.00.               

 

     Desi initial organizatorii programasera o singura reprezentatie - pentru data de 27 Aprilie 2015, ora 20.00, ca urmare a vanzarilor mari si a cererii publicului care solicita bilete la categorii de pret epuizate, organizatorii au fost convinsi sa mai programeze inca un spectacol: pe langa reprezentatia deja anuntata, trupa Rhythm Of The Dance va mai sustine inca una, in aceeasi zi, de la ora 17.00.

 

     Show-ul Rhythm Of The Dance, ce constituie un fenomen in intreaga lume, si-a castigat milioane de fani, marcand o noua era in divertismentul irlandez! Echipa Rhythm Of The Dance, ce este formata din trei tenori, un band de muzicieni traditionali si zeci de dansatori talentati- campioni mondiali la dans irlandez, pregateste un spectacol fascinant, pe care l-au vizionat deja cinci milioane de persoane din peste 50 de tari. Rhythm Of The Dance descrie calatoria celtilor de-a lungul timpului prin intermediul muzicii si al dansului.

 

     Biletele pentru noua reprezentatie (de la ora 17.00) nu vor avea aceleasi preturi ca si reprezentatia de la ora 20.00. Preturile reprezentatiei de la ora 17.00 variaza intre 100 si 200 de lei - in functie de pozitionarea in sala, spre deosebire de reprezentatia de la ora 20.00, ale carei preturi variau intre 100 si 300 de lei!

 

Pentru reprezentatia de la ora 17.00 de la Bucuresti, biletele au urmatoarele preturi:

- 200 lei (Categoria VIP)

- 150 lei (Categoria 1)

- 100 lei (Categoria 2)

 

     Biletele se gasesc din data de 7 Aprilie 2015, in reteaua BILETOO, la Teatrul National Bucuresti, in Librariile Librarium si Eminescu, la magazinele Flanco, Diverta, Germanos, Vodafone, Orange, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte orase ale tarii se gaseste aici. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: www.BILETOO.ro, www.BILET.ro, www.BLT.ro, www.BILETE.ro, www.EVENTIM.ro sau www.MYTICKET.ro

 

     Turneul Rhythm Of The Dance ajunge in Romania pe 24 aprilie 2015 la Constanta, urmand apoi sa sustina spectacole la Suceava (25 Aprilie), Iasi (26 Aprilie), Bucuresti (27 Aprilie, 2 reprezentatii), Brasov (28 Aprilie), Cluj (29 Aprilie), Timisoara (30 Aprilie).

 

     ~~Cele 2 spectacole „RHYTHM OF THE DANCE”, prezentate de Compania Nationala de Dansuri a Irlandei vor avea loc pe 27 Aprilie 2015 la Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti! Turneul National „RHYTHM OF THE DANCE” va trece si prin Constanta, Suceava, Iasi, Brasov, Cluj, Timisoara, in perioada 24-30 Aprilie 2015.~~

 

https://www.youtube.com/watch?v=wdmpI12I5WU

 

www.ProjectEvents.ro *** www.facebook.com/ProjectEvents.ro

 

 

 

Ultima actualizare pe 15 Octombrie 2015, la 09:57
*Harta informativă pentru Bucuresti, Sala Mare, Teatrul National

Click pentru a vedea trailer-ul:

Ce zic altii
Galerie foto
Parteneri