STEFAN HRUSCA - colinde

Anul acesta, Hrusca ii va colinda pe bucuresteni pe 14 Decembrie!

 

14 Decembrie, Teatrul National Bucuresti, 2 concerte: ora 17.30 si ora 20.00. Usile se deschid cu o ora inainte de fiecare eveniment.

Bilete aici: http://www.biletoo.ro/event.php?id=5706

Stefan Hrusca revine an de an in Romania pentru intalnirea cu publicul si pentru a duce mai departe stravechiul obicei: colindul. Anul acesta, la numai cateva zile dupa aniversarea sa - artistul fiind nascut pe 8 decembrie, ii va colinda pe bucuresteni la Teatrul National. Pe 14 Decembrie 2015, turneul de colinde al lui Hrusca poposeste in inima capitalei, la Sala Mare a Teatrului National pentru a le vesti bucurestenilor pe cea mai frumoasa dintre sarbatori!

La cererea publicului, Hrusca sustine doua spectacole la TNB! Desi initial organizatorii programasera o singura reprezentatie - pentru ora 20.00, ca urmare a vanzarilor mari si a cererii publicului care solicita bilete la categorii de pret epuizate, spectacolul va avea doua reprezentatii, cea adaugata ulterior urmand sa inceapa de la ora 17.30! 

„Dascalul de colinde” revine an de an in tara noastra pentru intalnirea cu publicul si pentru a duce mai departe obiceiul colindului. Anul acesta, la numai cateva zile dupa ziua sa de nastere (artistul serbandu-si ziua pe 8 decembrie), ii va colinda pe bucuresteni la Teatrul National Bucuresti (TNB), in doua reprezentatii: de la ora 17.30 si de la ora 20.00.

Concertul le va aduce bucurestenilor celebrele melodii ale „Dascalului de colinde”, asa cum a fost supranumit artistul de catre poetul George Tarnea. „Florile Dalbe”, „Trei Pastori”, „Afara Ninge Linistit”, „Linu-i Lin”, „Sfanta-i Sara de Craciun” dar si „Ruga Pentru Parinti” vor putea fi ascultate in seara de 14 decembrie la Teatrul National!

Cantautorul maramuresean va sustine aceste doua concerte pe 14 decembrie, la numai cateva zile distanta de ziua sa de nastere, aceasta fiind pe data de 8 decembrie. Stefan Hrusca este obisnuit sa-si celebreze astfel ziua, fiind cunoscut faptul ca si in anii trecuti a avut concerte chiar in ziua in care isi sarbatorea nasterea, artistul fiind insa bucuros ca o poate sarbatori pe scena, alaturi de publicul sau mult iubit! Admiratorii isi dovedesc fidelitatea in fiecare an, umpland sala de concert pana la refuz si aclamandu-l cu emotie pe cel ce interpreteaza intr-o maniera speciala colindele de Craciun.

 

     „Este cel mai frumos obicei crestinesc si romanesc - de a merge sa urezi de bine, pentru sarbatori, celor dragi. Faceti asta si o sa va curatati si o sa va simtiti mult mai bine sufleteste  Eu nu doar cant, eu simt fiecare colind...” declara Stefan Hrusca.

 

     Colindatul sau uratul pe la case constituie un obicei stravechi, sfant, pentru ca transmite un mesaj ceresc, o veste de la Dumnezeu. Este o nepretuita zestre spirituala, pe care o mostenim din mosi-stramosi. Cei dintai colindatori au fost pastorii care au mers la pestera in care s-a nascut Iisus. Bucurandu-se de acest semn ceresc si de glasul ingerilor, pastorii au vestit minunea in cetatea Betleemului.

 

     Hrusca, cel mai cunoscut si iubit interpret de colinde se face auzit an de an in casele oamenilor, dand viata frumoaselor traditii romanesti, celebrand de fiecare data Craciunul si datinile strabune.

 

Turneul de colinde se numeste „Leru-i Ler” si va trece prin mai multe orase din tara noastra. Lista oraselor este urmatoarea:

 

9 decembrie, ora 17:00 – Teatrul George Ciprian, Buzau

9 decembrie, ora 20:00 – Filarmonica Paul Constantinescu, Ploiesti

10 decembrie, ora 17:00 – Teatrul Jean Bart, Tulcea

10 decembrie, ora 20:00 – Casa de Cultura a Sindicatelor, Constanta

14 decembrie, ora 17:30 – Teatrul National, Bucuresti

14 decembrie, ora 20:00 – Teatrul National, Bucuresti

15 decembrie, ora 17:00 – Sala Patria, Brasov

15 decembrie, ora 20:00 – Sala Patria, Brasov

16 decembrie, ora 18:00 – Casa de Cultura a Sindicatelor, Alba Iulia

16 decembrie, ora 20:00 – Teatrul de Arta, Deva

17 decembrie, ora 20:00 – Casa de Cultura a Studentilor , Cluj-Napoca

20 decembrie, ora 17:00 – Casa de Cultura, Cristian

20 decembrie, ora 20:00 – Casa de Cultura, Sighisoara

21 decembrie, ora 20:00 – Opera Nationala Romana, Timisoara

22 decembrie, ora 17:00 – Teatrul Ioan Slavici, Arad

22 decembrie , ora 20:00 – Casa de Cultura a Sindicatelor, Oradea

23 decembrie, ora 17:00 – Teatrul Al. Davila, Pitesti

24 decembrie, ora 17.00 – Opera Nationala Romana, Iasi

24 decembrie, ora 20:00 – Opera Nationala Romana, Iasi

26 decembrie, ora 17:00 – Casa de Cultura a Sindicatelor, Suceava

26 decembrie, ora 20:00 – Casa de Cultura, Tg. Neamt

27 decembrie, ora 17:00 – Cinema Dacia, Piatra Neamt

27 decembrie, ora 20:00 – Teatrul George Bacovia, Bacau

28 decembrie, ora 17:00 – Teatrul Ghe. Pastia, Focsani

28 decembrie, ora 20:00 – Casa de Cultura a Sindicatelor, Galati 

 

     Preturile biletelor pentru concertele de colinde de la Bucuresti, din data de 14 Decembrie 2015 sunt urmatoarele:

- 160 lei: Categoria VIP

- 120 lei: Categoria 1

-   80 lei: Categoria 2 

 

     Cei ce doresc sa se lase colindati pe 14 Decembrie 2015 de catre Hrusca - simbolul colindului romanesc, isi pot achizitiona bilete din reteaua BILETOO.RO, Teatrul National Bucuresti, Librariile Librarium si Eminescu, magazinele Flanco, Diverta, Domo, Vodafone, Orange, Carrefour, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte orase ale tarii se gaseste aici. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BILET.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro, EVENTIM.ro, TICKETSTORE.ro, TICKETNET.ro!

      

~~Concertele „STEFAN HRUSCA - Leru-i Ler” vor avea loc la Teatrul National din Bucuresti (Sala Mare) pe 14 Decembrie 2015, de la ora 17.30 si de la 20.00.~~

 

https://www.youtube.com/watch?v=nOAyIApQtng

 

Ultima actualizare pe 11 Decembrie 2015, la 10:35
*Harta informativă pentru Bucuresti, Sala Mare, Teatrul National

Click pentru a vedea trailer-ul:

Ce zic altii
Parteneri