Targul Imobiliar Project Expo

Stirile evenimentului

Targul Imobiliar PROJECT EXPO septembrie 2014            

 

Primul eveniment imobiliar al toamnei, Targul Imobiliar PROJECT EXPO, va avea loc in perioada 19-21 septembrie, la Sala Palatului.

Tinand cont de faptul ca suntem la al 28-lea eveniment cu acest nume, nu credem ca mai este necesar sa va spunem care este motto-ul nostru, respectiv “Targul Discounturilor Imobiliare”. Astfel, va asteptam si de aceasta data cu oferte speciale si promotii in foaierul Salii Palatului. Indiferent ca sunteti in cautarea unui apartament sau a unei vile, indiferent ca doriti sa cumparati sau sa inchiriati un imobil la periferia Capitalei sau la doi pasi de kilometrul zero al Bucurestiului, cu siguranta veti gasi ceea ce va doriti in cele trei zile de desfasurare a evenimentului. Si nu in ultimul rand, la preturi speciale.

Intrarea la eveniment este libera, iar programul este cuprins intre orele 10,00-18,00 in zilele de vineri si sambata (20 si 21 septembrie), iar duminica intre 10,00-17,00 (22 septembrie)

Va asteptam si va invitam pe pagina noastra de facebook, https://www.facebook.com/TargulImobiliarPE, pentru a fi la current cu toate noutatile, dar si pentru a afla cu ce oferte speciale va asteapta expozantii care vor participa la Targul Imobiliar PROJECT EXPO.

Ultima actualizare pe 25 Iunie 2014, la 14:03
*Harta informativă pentru Sala Palatului
Ce zic altii
Parteneri