Targul Imobiliar PROJECT EXPO (editia Septembrie 2015)

Stirile evenimentului

 

Piata Victoriei – noua locatie a Targului Imobiliar PROJECT EXPO

 

Targul Imobiliar PROJECT EXPO se va desfasoara in perioada 18-20 septembrie

 

 

Editia cu numarul 32 a Targului Imobiliar PROJECT EXPO inscrie o noua locatie, in premiera, pe harta evenimentelor din Bucuresti: Piata Victoriei. Aproximativ 120.000 de masini si peste 600.000 de persoane tranziteaza zilnic cel mai important nod rutier si pietonal din Capitala, conform Brigazii Rutiere Bucuresti.

 

Parcarea centrala din Piata Victoriei va gazdui primul targ imobiliar al toamnei, eveniment dedicat tuturor celor aflati in cautarea unei locuinte. “Sunt cel putin trei argumente care ne fac sa credem ca acest eveniment va avea un numar record de vizitatori: locatia, perioada – exact inainte de inceperea anului universitar, dar si renumele targului”, spune Sorin Sararu, organizator al evenimentului.

 

Targul Imobiliar PROJECT EXPO se va desfasura in perioada 18-20 septembrie si va gazdui expozanti care ofera locuinte in toate zonele Capitalei, dar si in majoritatea localitatilor limitrofe. Accesul catre cortul amplasat in zona mediana a parcarii este facil, zona de expozitie fiind flancata de cateva sute de locuri de parcare destinate vizitatorilor evenimentului.

 

Vor fi prezentate locuinte cu preturi care pleaca de la 17.000 euro, si, ca de obicei, cumparatorii vor beneficia de discounturi semnificative de pret si de oferte speciale. Printre expozantii care deja si-au anuntat prezenta se numara cateva zeci de companii, printre care Militari Residence, Vitan Residence, Tineretului Park, Greenfield Baneasa, Magecon, Vile Ghindari, Vikarma, Trend Residence, Palladium Residence, New Town, New City, CZV – As Residence. In cadrul targului vor fi invitati sa isi expuna ofertele si persoanele fizice care au o locuinta de vanzare sau inchiriere si care vor avea la dispozitie un panou dedicat anunturilor particulare.

 

 

Intrarea este libera iar programul pentru vizitatori este cuprins intre orele 10,00 – 19,00 vineri si sambata, iar duminica intre orele 10,00-16,00.

 

Ultima actualizare pe 29 Iunie 2015, la 11:07
*Harta informativă pentru Bucuresti, Piata Victoriei
Ce zic altii
Parteneri