TOTO CUTUGNO (2015)

TOTO CUTUGNO revine la Bucuresti in februarie!

 

 

     Cel mai indragit italian al tuturor timpurilor revine in capitala si va concerta alaturi de o orchestra simfonica! L’italiano vero Toto Cutugno va concerta la Sala Palatului, pe 27 Februarie 2015, in cadrul unui concert organizat de Project Events! Numai in zilele de 21, 22 si 23 Noiembrie 2014 - de Black Friday, fanii vor putea cumpara bilete la TOTO CUTUGNO mai ieftine cu 25%, in exclusivitate, din reteaua BILETOO.ro!

 

     Timp de doua ore, fanii celebrului artist se vor putea bucura de hiturile care l-au consacrat: „L’Italiano“, „Serenata“, „Insieme: 1992”, „Figli”... Toto promite un concert unic, alaturi de o orchestra simfonica, ce va oferi evenimentului un plus de valoare, exuberanta, energie si bucurie!

 

     Artistul italian a cantat pentru prima oara in Romania in 1993, la festivalul Cerbul de Aur. De atunci si pana in prezent, a revenit pentru mai multe concerte, foarte apreciate de publicul roman, sau ca invitat de onoare la diverse emisiuni de televiziune. „Sunt foarte legat emotional de aceasta tara, pentru ca am cunoscut multi romani cu care am lucrat si am colaborat foarte bine. In Romania ma simt ca acasa” declara artistul.

 

     Toto Cutugno are un repertoriu de peste 400 de piese si peste 150 de milioane de discuri vandute la nivel mondial. Este singurul cantautor care a castigat marele premiu al Festivalului de la Sanremo si singurul cantaret italian care a castigat concursul Eurovision, in 1990. Celebrul sau hit „L’italiano“ a fost cel mai bine vandut disc italian in perioada 1981-1986. Melodia „L'italiano”, inregistrata in 1983, este cantata de peste 160 de interpreti din intreaga lume, fiind printre cele mai fredonate cantece italiene din toate timpurile.

 

     Preturile biletelor pentru concertul din 27 Februarie 2015 sunt urmatoarele:

 - 500 lei (categoria VIP)

 - 400 lei (categoria 1)

 - 300 lei (categoria 2)

 - 200 lei (categoria 3)

 - 100 lei (categoria 4)

 

     REDUCERE! Numai in zilele de 21, 22 si 23 Noiembrie 2014 - de Black Friday, fanii vor putea cumpara bilete la TOTO CUTUGNO mai ieftine cu 25%, in exclusivitate din reteaua BILETOO.ro!

 

     Biletele pentru concertul din 27 Februarie 2015 se gasesc din data de 21 Noiembrie 2014 in reteaua BILETOO, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Librarium si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte orase ale tarii se gaseste aici. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: www.BILETOO.ro, www.BILET.ro!

 

     ~~Concertul „TOTO CUTUGNO" va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti pe 27 Februarie 2015 si este organizat de Project Events.~~

 

https://www.youtube.com/watch?v=zRDVQT_MT-o

 

www.facebook.com/ProjectEvents.ro

 

 

Ultima actualizare pe 15 Octombrie 2015, la 09:57
*Harta informativă pentru Bucuresti, Sala Palatului

Click pentru a vedea trailer-ul:

Ce zic altii