BEST OF SNOOKER

 

Mark Selby, Neil Robertson si Judd Trump vin la Bucuresti pe 22 mai la “Best of Snooker”

Vino sa-l vezi live pe campionul mondial la snooker!

 

 

Triunghiul exceptional format din Mark Selby (locul 1 mondial), Judd Trump (locul 3 mondial) si Neil Robertson (locul 5 mondial) vine pe 22 mai 2016 la Circul Globus din Bucuresti la prima gala “Best of Snooker”.

 

Campionul mondial la snooker - Mark Selby ii invita pe toti fanii snookerului la marele eveniment din 22 Mai 2016, de la Circul Globus - „Best Of Snooker”, la care va veni cu trofeul si unde ii va intalni pe Judd Trump (locul 3 mondial) si Neil Robertson (locul 5 mondial)! Gala demonstrativa va fi prezentata de Bogdan Gamaleţ iar meciurile vor fi arbitrate de Olivier Marteel.

 

Evenimentul va incepe la ora 19.00, accesul publicului facandu-se incepand cu ora 18.00. Ordinea triunghiularului este urmatoarea:

Meci 1: Judd Trump vs Neil Robertson

Meci 2: Mark Selby vs Judd Trump

Meci 3: Neil Robertson vs Mark Selby

 

     “Best of Snooker reprezinta o serie de gale demonstrative de snooker ce vor avea loc in mai multe orase ale lumii in 2016. Avem onoarea de a-i aduce in premiera la gala de la Bucuresti pe trei dintre cei mai talentati jucatori de snooker din lume: Mark Selby, Neil Robertson si Judd Trump sunt adevarati magicieni ai tacului de snooker. Dar nu ne oprim aici, mai avem cateva surprize pentru fanii snookerului pe care o sa le anuntam cat de curand” -Sorin Sararu, Project Events.

 

     Englezul Mark Selby are 32 de ani si este numarul 1 mondial de mai bine de 4 ani. Pe 3 Mai 2016 a castigat competitia de la Crucible, cel mai important turneu de snooker din circuitul profesionist, devenind campion mondial pentru a doua oara! „Bufonul din Leicester” a realizat in finala editiei din 2016 cel mai lung frame din istoria Campionatului Mondial de Snooker. Pana acum a castigat 16 trofee, printre care: Campionatul Mondial, Campionatul Regatului Unit, Openul Chinei, Mastersul German. Mesajul lui Mark Selby pentru fani: https://youtu.be/kfAvygyr43c

 

     Englezul Judd Trump are 26 de ani si este in prezent pe pozitia a 3-a in clasamentul mondial. Fostul lider mondial este poreclit „Asul din Pachet” si este fost finalist la Crucible. Trump a reusit de-a lungul carierei sa castige printre altele: Campionatul Regatului Unit, Openul Australiei, Campionatul International, Openul Chinei, World Grand Prix. Si Judd Trump are un mesaj pentru fanii din Romania: https://youtu.be/zvkDbWtw2aI.

 

     Australianul Neil Robertson are 34 de ani, este actualul loc 5 in clasamentul mondial si in acelasi timp cel mai bun jucator australian de snooker din toate timpurile. “Masinaria din Melbourne”, asa cum este Neil Robertson poreclit, a ocupat fotoliul de lider mondial in 2010 si este singurul jucator australian care a reusit sa castige un turneu cu puncte, fiind neinvins in primele sale sase finale televizate. Are in palmares trofee de la Campionatul Mondial de Snooker, Openul Chinei, World Open, Openul Galez, Campionatul Regatului Unit, Wuxi Classic. Aici puteti viziona mesajul lui Neil Robertson pentru fanii snookerului: https://youtu.be/fDv5dSS7Vxs.

 

 

     Preturile biletelor pentru evenimentul Best of Snooker, din 22 mai 2016 de la Circul Globus Bucuresti sunt urmatoarele:

- 800 lei – Categoria BLACK – include loc VIP + Meet&Greet cu jucatorii

- 500 lei – Categoria VIP

- 300 lei – Categoria I

- 200 lei – Categoria II

- 100 lei – Categoria III

 

     Biletele vor fi puse in vanzare astazi, 26 februarie 2016, si se pot achizitiona online de pe BILETOO.ro, EVENTIM.ro sau in format fizic din librariile Eminescu, Librarium, Carturesti, Humanitas, de la standul BiletFan de la statia de metrou Unirii 1 sau din magazinele Vodafone, Orange si Germanos.

 

Ultima actualizare pe 18 Mai 2016, la 11:40
*Harta informativă pentru Bucuresti, Circul Globus

Click pentru a vedea trailer-ul:

Ce zic altii