Concertul „Suzi Quatro” nu va mai avea loc!

 

     Suzi Quatro - cunoscuta la nivel mondial ca fiind prima femeie care a imbratisat chitara bas, urma sa concerteze la Sala Palatului din Bucuresti pe 10 Iulie 2015. Din pacate, acest concert nu va mai avea loc.

 

     Persoanele care deja au achizitionat bilete pentru concertul de la Bucuresti au la dispozitie doua variante: prima varianta ar fi sa primeasca inapoi banii pe bilete, iar cea de-a doua - sa le schimbe cu bilete la alte concerte aflate la vanzare pe www.biletoo.ro, printre care si Dulce Pontes, Lord Of The Dance, The Red Army Choir sau alte concerte, spectacole si piese de teatru.

 

1. Recupereaza-ti banii!

Cei ce aleg sa primeasca banii inapoi trebuie sa se adreseze site-ului/sa mearga la punctul de vanzare de la care s-a achizitionat biletul. Va fi rambursata doar suma reprezentand pretul biletului (fara alte comisioane sau servicii) pe care cumparatorul il poate prezenta ca fiind intact si valid. Perioada in care cei ce si-au achizitionat bilete isi pot recupera banii este: 1 Iulie 2015 – 1 Octombrie 2015!

 

2. Schimba biletul!

Cei ce au achizitionat bilete din reteaua Biletoo.ro si aleg sa schimbe biletul pentru concertul Suzi Quatro cu un alt bilet, trebuie sa ia legatura cu un reprezentant Biletoo.ro, trimitand un email la sau la

 

     Mai multe detalii privind returnarea banilor/schimbarea biletelor se pot afla trimitand un email la una dintre adresele: , .

 

     Suzi Quatro este prima femeie basist care a devenit rock star, admirata si apreciata in intreaga lume. Nascuta in SUA (Detroit) si stabilita in Marea Britanie, Suzi Quatro (pe numele adevarat Susan Kay) a inceput sa cante in trupa de jazz a tatalui ei - The Art Quatro Trio.  Piesa ,,Can The Can” compusa de Mike Chapmann & Nicky Chinn este primul mare hit al lui Quatro, vindut in peste 2 milioane si jumatate de exemplare in intreaga lume. A vandut peste 55 milioane de discuri iar printre cele mai mari hituri se numara „48 Crash”, „Daytona Demon”, „Devil Gate Drive”, „Too Big”, „The Wild One”, „Your Mama Won't Like Me”, „All Shook Up”, „Make Me Smile (Come Up And See Me)”, „Born To Run”, „If You Can't Give Me Love”, „You Keep A Knockin'” sau „Stumblin'In” - piesa cantata in duet cu Chris Norman, ajunsa pe primele locuri in intreaga lume. Cel mai recent album Suzi Quatro este „In the Spotlight”, aparut in 2011.

Citit de 2254 ori
Ce zic altii
Publicitate