STEFAN HRUSCA a colindat capitala de doua ori in aceeasi seara!

 

     Seara magica, in compania celui mai iubit colindator! Stefan Hrusca a colindat capitala aseara - 14 Decembrie 2015, de la ora 17.30 si de la ora 20.00. Doua sali pline l-au primit cu zambete, bucurie si aplauze, la randul sau artistul daruind cele mai frumoase melodii de Craciun, povestiri si povete.

 

     Cu mic, cu mare, bucurestenii s-au strans luni seara in inima capitalei, la Teatrul National, pentru a-l primi pe cel ce vesteste in fiecare an, Craciunul! Doamne, domni, copii, bunici - cu totii au venit sa il asculte pe cel ce este „simbolul colindului romanesc”. Sala Mare a Teatrului National s-a dovedit neincapatoare pentru cei ce au umplut-o in doua randuri, la ora 17.30 si la ora 20.00.

 

     „Dascalul de colinde” le-a pregatit admiratorilor sai atat colinde, cat si piese de pe noul album - „Cantece de acasa”. La ambele concerte, publicul a aplaudat si a cantat alaturi de artist. Acesta a primit cadouri si flori de la copii, cantautorul maramuresean bucurandu-se ca cei mici au fost adusi la un concert de colinde de catre parintii lor, pentru a cunoaste traditiile si datinile stramosesti.

 

     A nins la concertul lui Hrusca

     Chiar daca doar pe scena, la concertul de luni seara al celebrului colindator a nins! Pe ecranul din spatele artistului - pe care s-au proiectat pe tot parcursul concertului si imagini feerice, specifice ierii, au cazut milioane de fulgi de zapada, ce au completat atmosfera de Craciun data de colindele lui Hrusca si de bradul impodobit, de pe scena.

 

     „Multam frumos de aceasta seara minunata!” a spus colindatorul spre sfarsitul concertului, indemnandu-i pe toti cei din sala sa mearga sa-si colinde familia, prietenii, vecinii...

 

     Dupa ce concertul s-a incheiat, Stefan Hrusca a dat autografe pentru toti cei ce il asteptau in foayerul salii de concert. „Hrusca are o voce calda, divina si transmite sentimentele de care are nevoie sufletul nostru in aceasta perioada a lui Decembrie. Ne-a incantat cu repertoriul lui bogat si cu harul lui! A fost superb!” declara o doamna la iesirea din sala.

 

     Turneul national de colinde va trece in aceasta seara prin Brasov, unde va sustine tot doua concerte. Urmatoarele orase in care Stefan Hrusca va concerta sunt:Alba Iulia, Deva, Cluj-Napoca, Cristian, Sighisoara, Timisoara, Arad, Oradea, Pitesti, Iasi, Suceava, Tg. Neamt, Piatra Neamt, Bacau, Focsani. Turneul National „Leru-i Ler” se incheie pe 28 Decembrie 2015, la Galati, la Casa de Cultura a Sindicatelor.

     

     Biletele pentru concertele lui Stefan Hrusca se pot achizitiona din reteaua BILETOO.RO, de la casieriile salilor de spectacol, de la magazinele Flanco, de la Librariile Librarium, magazinele Diverta, Domo, Vodafone, Orange, Carrefour. Lista magazinelor din alte orase ale tarii se gaseste aici. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BILET.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro, EVENTIM.ro, TICKETSTORE.ro, TICKETNET.ro, STARTICKETS.ro!

 

Foto: Mihai Vasilescu/MagicFM

 

 

Ultima actualizare pe 15 Decembrie 2015, la 16:09 Citit de 1699 ori
Ce zic altii
Publicitate